Neem contact op

Voor meer informatie over ons restaurant, kun je contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Heb je een vraag, een suggestie, een opmerking of een aanmerking?

Dan horen wij dat graag!

Tel.: 0492-661258info@denheuvel.nl

Route met de auto

Vanuit Geldrop:

Volg de borden Mierlo, bij de eerste en tweede rotonde rechtdoor; daarna voor het Esso-tankstation rechtsaf. Wij liggen dan aan de linkerkant.

Vanuit Helmond:

Volg de borden Mierlo. Neem na de brug over het Eindhovens kanaal de tweede rotonde linksaf; Einde van de weg rechtsaf, na ongeveer 350 meter weer rechtsaf, wij liggen aan de rechterkant.

LET OP: VANAF 3 JUNI IS DE BRUG OVER HET EINDHOVENS KANAAL AFGESLOTENĀ 

Vanuit Helmond kunt u Mierlo met de auto bereiken via de (Korte) Brugstraat of de Lungendonksebaan. Of u kunt de omleidingsroute volgen via de A270 en Geldrop.

Terug naar Helmond kan via de Lungendonksebaan of via de Termeerstraat - Broekstraat - Abendonk (Brandevoort).

Op de fiets kunt u het kanaal over bij de Oudvensestraat (bij de Hockeyvelden).

Parkeren:

Aan de Heuvel in Mierlo ligt direct naast ons pand een eigen parkeerterrein. Parkeren in Mierlo is overal gratis.

Let op bij gebruik van navigatie.
De Gemeente Geldrop-Mierlo heeft in beide dorpskernen het adres Heuvel 2, let er op dat Heuvel 2 in Mierlo invoert of gebruik onze postcode: 5731 AM.

Route met het OV

Vanuit Eindhoven:

Neem lijn 24 en stap uit bij de halte Haakakker. Loop richting de rotonde en ga voor de rotonde rechtsaf de Burgemeester Verheugtstraat in. Na ongeveer 5 minuten ziet u ons aan de linkerzijde.

Of: Neem lijn 320 en stap uit bij de halte Luchen. Loop in de richting van de brandweerkazerne en Aldi, maar steek de weg over bij de rotonde. denheuvel ligt voor het Esso-tankstation aan de rechterkant.

Vanuit Helmond:

Neem lijn 24 en stap uit bij de halte Ellenaar. Loop naar de rotonde en ga linksaf op de Geldropseweg. Bij de rotonde rechtdoor, voorbij het Esso tankstation vindt u ons aan de linkerzijde.

Of neem lijn 320 en stap uit bij de halte Luchen. Loop in de richting van de brandweerkazerne en Aldi, maar steek de weg over bij de rotonde. denheuvel ligt voor het Esso-tankstation aan de rechterkant.

Lokatie