Neem contact op

Voor meer informatie over ons restaurant, kun je contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Heb je een vraag, een suggestie, een opmerking of een aanmerking?

Dan horen wij dat graag!

Tel.: 0492-661258info@denheuvel.nl

Route met de auto

vanuit Geldrop:

Volg de borden Mierlo Bij de eerste rotonde rechtsaf Direct daarna linksaf, na ongeveer 300 meter linksaf. Ons parkeerterrein is aan uw linkerzijde.

Vanuit Helmond:

Volg de borden Mierlo Neem na de brug over het Eindhovens kanaal de tweede rotonde linksaf Einde van de weg rechtsaf, na ongeveer 350 meter rechtsaf. Onze parkeerterrein is aan uw rechterzijde.

Parkeren:

Aan de Heuvel in Mierlo ligt direct naast het pand een eigen parkeerterrein. Hier kunt u gratis parkeren.

Let op: bij gebruik van navigatie.
De Gemeente Geldrop-Mierlo heeft in beide dorpskernen het adres Heuvel 2, let er op dat u Heuvel 2 in Mierlo in voert of gebruik postcode 5731 AM.

Route met het OV

Vanuit Eindhoven:

Neem lijn 324 en stap uit bij de halte Haakakker. Loop richting de rotonde en ga voor de rotonde rechtsaf de Burgemeester Verheugtstraat in. Na ongeveer 5 minuten ziet u ons aan de linkerzijde.Of: Neem lijn 320 en stap uit bij de halte Luchen. Loop in de richting van de brandweerkazerne/ boerenbond. U vindt ons na ongeveer 5 minuten aan de rechterzijde.

Vanuit Helmond:

Neem lijn 324 en stap uit bij de halte Ellenaar. Loop naar de rotonde en ga linksaf. Volgende rotonde rechtdoor, voorbij het Esso tankstation vindt u ons aan de linkerzijde.Of neem lijn 320 en stap uit bij de halte Luchen. Loop in de richting van de brandweerkazerne/ boerenbond. U vindt ons na ongeveer 5 minuten aan de rechterzijde.

Lokatie