Routebeschrijving

 

Met de Auto

Let op: Indien u gebruik maakt van een navigatiesysteem.
De Gemeente Geldrop-Mierlo heeft in beide dorpskernen het adres Heuvel 2, let er op dat u Heuvel 2 in Mierlo in voert of gebruik postcode 5731 AM.

vanuit Geldrop:

Volg de borden Mierlo Bij de eerste rotonde rechtsaf Direct daarna linksaf, na ongeveer 300 meter linksaf. Ons parkeerterrein is aan uw linkerzijde.

Vanuit Helmond:

Volg de borden Mierlo Neem na de brug over het Eindhovens kanaal de tweede rotonde linksaf Einde van de weg rechtsaf, na ongeveer 350 meter rechtsaf. Onze parkeerterrein is aan uw rechterzijde.

Parkeren:

Aan de Heuvel in Mierlo ligt direct naast het pand een eigen parkeerterrein. Hier kunt u gratis parkeren.

Met het openbaar vervoer

Vanuit Eindhoven:

Neem lijn 324 en stap uit bij de halte Haakakker. Loop richting de rotonde en ga voor de rotonde rechtsaf de Burgemeester Verheugtstraat in. Na ongeveer 5 minuten ziet u ons aan de linkerzijde.

Of: Neem lijn 320 en stap uit bij de halte Luchen. Loop in de richting van de brandweerkazerne/ boerenbond. U vindt ons na ongeveer 5 minuten aan de rechterzijde.

Vanuit Helmond:

Neem lijn 324 en stap uit bij de halte Ellenaar. Loop naar de rotonde en ga linksaf. Volgende rotonde rechtdoor, voorbij het Esso tankstation vindt u ons aan de linkerzijde.

Of neem lijn 320 en stap uit bij de halte Luchen. Loop in de richting van de brandweerkazerne/ boerenbond. U vindt ons na ongeveer 5 minuten aan de rechterzijde.

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT