Beperkt geopend ivm verbouwing
In verband met de verbouwing van onze keuken, zijn wij van maandag 20 februari tot en met zondag 19 maart beperkt geopend.

Voor verdere informatie bel naar 0492-661258

Keuzemenus

2-Gangen 26,50
Soep & hoofdgerecht
2-Gangen 28,50
Hoofd- & nagerecht
2-Gangen 29,50
Voor- & hoofdgerecht
3-Gangen 31,50
Soep, hoofd- & nagerecht
3-Gangen 34,00
Voor-, hoofd- & nagerecht
4-Gangen 37,00
Voor-, soep, hoofd- & nagerecht

Voorgerechten

Rundercarpaccio
Met rucola, pijnboompitjes, zongedroogde tomaatjes, oude kaas en truffelmayonaise
Salade Brie (V)
met noten en een zoete dressing
Gebakken champignons (V)
in roomsaus en gegratineerd met kaas
Garnalen cocktail
met Hollandse garnalen
Salade van gerookte zalm en paling + 2,00
Carpaccio van oesterzwammen (V)
Met rucola, pijnboompitjes, zongedroogde tomaatjes, oude kaas en truffelmayonaise

Soepen

Champignonsoep (V)
Groentesoep

Hoofdgerechten

Victoriabaars
met een dillesaus
Zalmfilet + 2,50
met een Hollandaisesaus
Varkens entrecote
met champignon-roomsaus
Saté van varkenshaas
met atjar en kroepoek
Mixed Grill + 2,50
met pepersaus
Biefstuk
met rodewijnsaus
Oosterse kip
met paprika, champignons, ui met een ketjapsaus
Ravioli met spinazie en ricotta (V)
met gebakken groentes en champignons
Tournedos met kruidenboter + 3,00
160 gram
Tournedos met kruidenboter + 5,00
220 gram

Nagerechten

Sorbet Trio
Vanille-ijs met vers fruit
en slagroom
Coupe Mierlo
Vanille-ijs met warme kersen en slagroom
Taartje van karamel
met roomijs van gezouten karamel, chocolade en karamelsaus
Irish coffee + 2,00
Koffie/thee compleet
met bonbon, slagroom en zoetigheid