Keuzemenus

2-Gangen 24,00
Soep & hoofdgerecht
2-Gangen 26,00
Hoofd- & nagerecht
2-Gangen 27,00
Voor- & hoofdgerecht
3-Gangen 29,00
Soep, hoofd- & nagerecht
3-Gangen 31,50
Voor-, hoofd- & nagerecht
4-Gangen 34,50
Voor-, soep, hoofd- & nagerecht

Voorgerechten

Rundercarpaccio
Met rucola, pijnboompitjes, zongedroogde tomaatjes, oude kaas en truffelmayonaise
Salade Camembert
Frisse salade met camembert, noten en een zoete dressing
Zalmbonbon
Gerookte zalm met krabsalade en garnalen
Garnalen
Salade met gefrituurde garnalen

Soepen

Mosterdsoep (V)
Runderbouillon
Rijkelijk gevuld met groente
Tomatensoep (V)

Hoofdgerechten

Roodbaars
met dillesaus
Tongfilet
met een vissaus
Trio van gevogelte
Kip, kalkoen en parelhoen met kerriesaus
Schnitzel
met gebakken champignons en roomsaus
Vleesspies
met pepersaus
Special van de kok + 2,00
Varkens Ribroast met champignonsaus

Nagerechten

Coupe Emilio
Vanille-ijs met noten en caramel en slagroom
Coupe Mierlo
Vanille-ijs met warme kersen en slagroom
Dame Blanche
Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
Kaasplank + 3,00
Proeverij van 4 soorten kaas
Cheesecake
met verse aardbeien en slgroom
Koffie/thee compleet
met bonbon, slagroom en zoetigheid