Keuzemenus

2-Gangen 24,00
Soep & hoofdgerecht
2-Gangen 26,00
Hoofd- & nagerecht
2-Gangen 27,00
Voor- & hoofdgerecht
3-Gangen 29,00
Soep, hoofd- & nagerecht
3-Gangen 31,50
Voor-, hoofd- & nagerecht
4-Gangen 34,50
Voor-, soep, hoofd- & nagerecht

Voorgerechten

Rundercarpaccio
Met rucola, pijnboompitjes, zongedroogde tomaatjes, oude kaas en truffelmayonaise
Salade Camembert
Frisse salade met camembert, noten en een zoete dressing
Eendenborst filet
Salade van eendenborst met een cranberry dressing
Zalmbonbon
Gerookte zalm met krabsalade en garnalen

Soepen

Bospaddenstoelensoep (V)
Pompoensoep (V)

Hoofdgerechten

Zeebaars
met een Hollandaisesaus
Heekfilet
met een dillesaus
Cordon Bleu
met champignon-roomsaus
Kalfsbiefstuk
met een champignonsaus
Biefstuk
met een pepersaus
Oosterse kip
Pannetje met kip, paprika, champignons, ui met een ketjapsaus
Special van de kok + 2,00
Limburgs stoofvlees

Nagerechten

Sorbet Denheuvel
Ijs met vers fruit en slagroom
Witte chocoladetaart
met kersen en slagroom
Coupe Mierlo
Vanille-ijs met warme kersen en slagroom
Coupe Caramel
Vanille-ijs met caramel, nootjes en slagroom
Dame Blanche
Vanille-ijs met chocoladesaus
Koffie/thee compleet
met bonbon, slagroom en zoetigheid