Menukaart

Voorgerechten

Brood (v)

4,00
Met tapenade, aolli en kruidenboter

Rundercarpaccio

11,00
Met rucola, pijnboompitjes,zongedroogde tomaatjes, oude kaas en truffelmayonaise

Paling+Zalm

9,75
Combinatie van gerookte paling van Rijpelaal en een wrap met gerookte zalm

Garnaalkroketten

9,75
Salade met 2 garnaalkroketten met toast

Kaaskroketten (v)

9,75
Salade met 2 kaaskroketten met toast

Soepen

Runderbouillon

5,50
Rijkelijk gevuld met groente

Tomatensoep (v)

5,50

Soep van de week

5,50

Hoofdgerechten

Vlees van de week

16,00

Vis van de week

15,00

Sate

14,50
Sate van varkenshaas met atjar

Vleesspies

18,50
Spies met 250 gram vlees (varkenshaas, kipfilet en biefstuk) met pepersaus

Kalfsbiefstuk

17,50
Kalfsbiefstuk met pepersaus

Zalmfilet

16,50
Geserveerd met dillesaus

Oosterse wok (v)

14,50
Kip met ui, champignon en paprika

Ravioli (v)

10,50
Gevulde ravioli met gebakken champignons in een zachte roomsaus

Stoofvlees

15,50
Limburgs runderstoofvlees geserveerd in een pannetje

Pannenkoeken

Naturel

7,00

Per ingredient

1,00
Keuze uit: ham, kaas, spek, ananas, appel, rozijnen, tomaat, prei, ui, paprika en champignons

Nagerechten

Brabants genot

6,75
Kersen advocaat ijs, vanille ijs, warme kersen en slagroom

Stroopwafel parfait

6,75
Parfait van stroopwafel, karamel en slagroom

Puur Chocolade

6,75
Chocolade ijs met stukjes witte chocolade, chocolade mousse en slagroom

Chocolade roomijs

6,75
Met stukjes brownie en slagrom

Beemster

7,50
Proeverij van 3 soorten beemster kaas

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT