Menukaart

Voorgerechten

Brood (v)

3,50
Met tapenade, aolli en kruidenboter

Rundercarpaccio

10,50
Met rucola, pijnboompitjes,zongedroogde tomaatjes, oude kaas en truffelmayonaise

Paling

9,00
Gerookte paling van Rijpelaal met toast

Geitenkaas (v)

8,50
Salade met geitenkaas, spekjes, noten en honingdressing

 

Soepen

Runderbouillon

5,00
Rijkelijk gevuld met groente

Tomatensoep (v)

5,00

Soep van de week

5,00

 

Hoofdgerechten

Vlees van de week

16,00

Vis van de week

15,00

Sate

14,50
Sate van varkenshaas met atjar

Vleesspies

18,50
Spies met 250 gram vlees (varkenshaas, kipfilet en biefstuk) met pepersaus

Ribeye

17,50
Ribeye met rode wijnsaus

Zalmfilet

16,50
Geserveerd met dillesaus

Oosterse wok (v)

146,50
Kip met ui, champignon en paprika

Ravioli (v)

10,50
Gevulde ravioli met gebakken champignons in een zachte roomsaus

Salade Brie (v)

12,50
Salade met gebakken spekjes, rode ui, zongedroogde tomaten, noten en brie uit de oven met een zoete dressing

 

Pannenkoeken

Naturel

7,00

Per ingredient

1,00
Keuze uit: ham, kaas, spek, ananas, appel, rozijnen, tomaat, prei, ui, paprika en champignons

 

Nagerechten

Schwartzwalder

6,50
Schwartzwalderkirchijs met kersen

Parfait

7,25
Wisselende parfait met slagroom

Kaasplankje

8,75
4 soorten kaas

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT